Jacob

By Jacob

Finn din bryllupsdag på vår liste over alle bryllupsdager

Updated on

Bryllupsdagen er formelt den dagen da ekteskapet inngås og et par blir til et ektepar. Men en bryllupsdag er mer enn bare denne dagen! Nå for tiden er det vanlig at ektepar feirer bryllupsdager hele livet!

Det er blitt så vanlig å feire årsdagen for bryllupet at enkelte mener feiringen bare blir bedre jo lengre tid det er gått siden ekteskapet ble inngått. Selve inngåelsen av ekteskapet markerer ikke nødvendigvis den beste dagen i et ekteskap! Bryllupsdagene kan være fantastiske milepæler for både ekteparet, og venner og kjære som får delta i feiringene!

Stadig flere feirer de store jubileumsdagene med løftefornyelse, et nytt bryllup, for en ekstra markering av kjærligheten de har! Det er flotte og rørende selskaper for alle som deltar, og setter en ekstra spiss på feiringen av jobben man gjør for å bevare ekteskapet sitt.

Etter hvert som årene går, blir ekteskapet og kjærligheten mer og mer sammenvevd. Venner som deltok i bryllupet deres var kanskje ikke så godt kjent med noen av dere. Men etter hvert som årene går, vokser relasjonene, og årsdagen for bryllupsdagen blir bare bedre og bedre når den feires med venner og familie.

Så hvilke bryllupsdager er det vanlig å feire, og hva heter de?

navn på bryllupsdag

Kjært barn har mange navn, sies det. Når det kommer til bryllupsdager er det intet unntak! Vi kan finne ulike navnelister over bryllupsdagene utifra hvor i verden man bor, og de har ulike betydninger i ulike land.

Her har vi tatt utgangspunkt i de mest kjente listene for nordmenn, slik at du kan finne ut hva navnet på bryllupsdagen deres heter og hva dere kan tenke over, og forberedelser dere kan gjøre, i forbindelse med feiringen av egen eller andres bryllupsdag.

Antagelig kjenner dere mange som er gifte. Vi vet alle hvor stor pris vi setter på at andre husker oss, så hva med en spesiell hilsen til venner og familiemedlemmer på deres bryllupsdag, basert på bryllupsdagens navn?

Siden jeg jobber med nettsider vil jeg også benytte anledningen til å tipse om at en av de absolutt enkleste og billigste nettsidene som kan lages på egen hånd er hjemmesider for bryllup.

Å lage en bryllupsside er en smart måte å gjøre det enkelt for både dere og gjestene å planlegge feiringen. Dere kan angi tider, meny, gaveliste, kleskode og mye, mye mer.

Med en nettsidebygger kan du bruke en ferdig mal som du oppdaterer med bilder og info. Det tar vanligvis ikke mer enn noen få timer å lage deres eget bryllupsnettsted som kan brukes i mange år.

Oversikt over alle bryllupsdager, navn og hva de betyr!

navn på dager

Her finner dere en oversikt over navnene på bryllupsdagene. Selvfølgelig har forskjellige bryllupsdager forskjellige betydninger. Ved å klikke på hver bryllupsdag finner dere eventuelle betydninger, og hvordan dere kan forberede dere til bryllupsdagen. Jeg håper du benytter muligheten til å feire mange flotte bryllupsdager med den du er glad i, og kanskje også noen store bryllup underveis for å feire litt ekstra! Lykke til på neste bryllupsdag!