Jacob

By Jacob

Tips ved feiring av liljekonvallbryllup – 43 års bryllupsdag

Published on

Kjenner du noen som skal feire førtitre års bryllupsdag, eller enda bedre – kanskje dere planlegger å feire liljekonvallbryllup selv? Feiring av bryllupsdag er veldig koselig, både for gjester og vertskap! 

Nå for tiden er det ikke uvanlig at man velger å feire bryllupsdager så lenge man lever. Feiringen av bryllupsdagen bidrar dessuten til at man også feirer livet! 

Skal du kjøpe bryllupsgave og lurer på hva du skal gi? Det  er noen ting du bør tenke på før du kjøper gaver:

  • Hvor godt kjenner du ekteparet som feirer bryllupsdag? Gamle venner eller nær familie kan gjerne få noe mer personlig enn om du er invitert i nye venners feiring. Ellers er en gave basert på bryllupsdagens navn alltid koselig å få. 
  • Hvor mye tenker du å bruke på gaven? Mest sannsynlig har paret alt de trenger. Men er det noe du tenker de burde ha, bytte ut eller oppleve? Kanskje det er en ide å spleise med andre venner og gi en fantastisk opplevelse til paret som feirer bryllupsdag? 

Det kan være lurt å avklare hva man ønsker seg, slik at det blir enklere for gjestene. En måte å både invitere og informere gjestene på, er via en hjemmeside. Du kan enkelt lage en bryllupsside hvor dere deler eventuelle beskjeder. Lykke til!