Jacob

By Jacob

12,5 års bryllupsdag – hva er det og hvorfor skal den feires?

Published on

Det er jo litt morsomt å kunne feire at dere nå er halvveis til sølvbryllupet! Tolv og et halvt års bryllupsdag er en gylden mulighet til å gi hverandre litt oppmerksomhet på en ellers hverdagslig dag. Gjør noe spesielt for å vise hvor mye du elsker partneren din, dra på en date og gjør noe hyggelig sammen. 

Sett fokus på kjærligheten og gi hverandre oppmerksomhet og tid i hverdagen. Da er 12,5 års bryllupsdag en dag dere kan stoppe opp og fokusere på hverandre.

Kobberbryllup – varmeledende kjærlighet

Som andre bryllupsdager har også 12,5 års bryllupsdag et navn, nemlig kobberbryllup. Kobber er, ved siden av gull, det eneste metalliske grunnstoffet som har farge. Den har en gylden glød over seg, og kan også få et grønt irr om det blir utsatt for fukt. Vakkert er det uansett! Dessuten er kobber, som kjærligheten, svært god på å lede varme på kalde dager. 

12 års bryllupsdag heter Kobberbryllup

Vis hverandre ekstra oppmerksomhet i dag, ta en bryllupsselfie og oppdater bryllupshjemmesiden deres. Har dere ikke en bryllupsnettside, hva med å feire dagen ved å opprette en nettside der dere kan dele bilder og historier. Den kan brukes for å invitere gjester og gi gjestene informasjon om eventuelle selskap. Enten du er en erfaren hjemmesidebygger eller nybegynner, kan dere enkelt lage en hjemmeside ved hjelp av en nettsidebygger, noe som er helt gratis. 

Vi har laget en oversikt over hva de andre bryllupsdagene heter, så om dere lurer på det, kan dere lese om alle her.