Jacob

By Jacob

Tips om gaver til krombryllup – 51 års bryllupsdag!

Published on

Den koselige tradisjonen for å feire bryllupsdager er mer aktuell nå enn tidligere, og de fleste feirer bryllupsdagene hele livet. Når man feirer 51 års bryllupsdag stopper man opp i hverdagen og setter pris på kjærligheten og livet man har sammen, og det er en flott ting å gjøre. 

Skal du i selskap for å feire noens krombryllup, eller bare har lyst til å gi noen en oppmerksomhet på deres bryllupsdag, men er usikker på hva du skal gi i bryllupsgave? Tenk over følgende før du kjøper gave:

  • Hvor godt kjenner du de som feirer femtien års bryllupsdag? Kjenner du paret godt, er en personlig gave noe som alltid settes pris på. Det er mer utfordrende å finne en personlig gave som klaffer om du ikke kjenner paret godt. 
  • Sett et budsjett og hold deg til det. Om du finner den perfekte gaven, men den er for dyr, vurdere å spleise på en felles gave med andre. Da kan dere gi en flott gave uten å gå over eget budsjett.  

Gjester vil alltid sette pris på retningslinjer når det gjelder gaver og ønsker. Gjennom en hjemmeside kan man både invitere og informere gjester. En nettside kan enkelt lages, og man får en arena der beskjeder kan deles.

Lykke til!