Jacob

By Jacob

12 års bryllupsdag – hvorfor bør dere feire den?

Published on

Tolv års bryllupsdag betyr at dere er godt etablert som ektefolk. Hverdagen går greit og kjærligheten er der. Men nå er dere kommet til den perioden i ekteskapet da man kanskje ikke prioriterer hverandre like mye som før, noe som kan føre til usikkerhet og gnisninger. Kjærligheten dere deler er unik og må tas vare på.

Dere må sette av tid til å pleie forholdet, men husk at dette kan gjøres med små ting hver dag. Alt fra å holde hender, gi klemmer og kyss, ta en svingom under matlagningen og gå en tur sammen, til å lære noe nytt sammen, gå ut og spise eller ta en helg borte fra hverdagen. Sett av tid til å “date”!

Dere feirer forhåpentligvis bryllupsdagen hvert år, for dette er en viktig dag å markere. Bryllupsdagen minner dere på hvorfor dere valgte hverandre i utgangspunktet, og dere kan benytte muligheten til å vise partneren litt ekstra oppmerksomhet.

Silkebryllup – mykt og komfortabelt

Akkurat som silke lett kan gå i stykker om man ikke tar godt vare på materialet, kan også ekteskapet ryke om man ikke jobber for å bevare det. Selv om samlivet nå er lett og komfortabelt, må dere fortsette å være respektfulle, omsorgsfulle, kjærlige og oppmerksomme overfor hverandre. Ta vare på hverandre og vis hvor mye partneren betyr! 

12 års bryllupsdag heter Silkebryllup

Hvordan dere velger å feire bryllupsdagen er opp til dere, men dere kan jo kanskje invitere noen kjære på middag? Livet leves bare en gang, og enhver anledning til å gjøre noe positivt, bør man ta tak i! 

Hjemmesider er en moderne og enkel måte å formidle informasjon på. Gjennom en nettsidebygger kan dere lage en gratis bryllupshjemmeside for å feire 12 års bryllupsdag med bilder og historier som dere deler med venner og familie. Vil dere feire med en middag, kan dere sende en link til siden hvor invitasjonen og øvrig informasjon deles. 

Vil dere vite hva de andre bryllupsdagene heter, kan du lese om dem på vår oversikt over ulike bryllupsdager her.