Jacob

By Jacob

Feire 4 års bryllupsdag – noen råd til dere

Published on

For fire år siden ga dere hverandre ja til å tilbringe livet sammen. Nå som dere feirer fire års bryllupsdag, må dere fortsette å gi hverandre oppmerksomhet i en travel hverdag, og huske på å pleie kjærligheten. Det finnes mange måter å gi forholdet litt ekstra. Dere kan for eksempel ha en fast date i uka eller i måneden, der dere gjør noe helt spesielt som dere begge setter pris på. 

Husk at det allikevel er viktigst med de små tingene, som at dere holder hender og viser kjærtegn både privat og offentlig, at dere ofte forteller hverandre hva dere betyr, at dere – så godt det lar seg gjøre – ikke går til sengs sinte på hverandre, at dere viser oppmerksomhet og interesse for det den andre har å fortelle og at dere står opp for hverandre i ulike situasjoner.

Ved å feire 4 års bryllupsdag viderefører dere en tradisjon for å sette ekstra pris på hverandre særlig en dag i året. Sett av litt ekstra tid til bare dere to, gjør noe koselig sammen som begge setter pris på, dans til musikken fra bryllupet og husk hvorfor dere sa ja.

Blomsterbryllup – gi kjæresten en stor bukett

Om det finnes en helt spesiell dag for å gi blomster til din kjære, så er det 4 års bryllupsdag, som kalles blomsterbryllup! Blomster symboliserer kjærlighet, omsorg og vennlighet. De blomstrer med de flotteste farger og kommer i mange utgaver. Gi hverandre buketter med favorittblomstene, lag en kake med spiselige blomster på, eller hva med å lage et bryllupsbed med blomster i hagen? 

4 års bryllupsdag heter Blomsterbryllup eller Hyacintbryllup

En del av tradisjonen kan også være å ta en selfie sammen hvert år, som dere legger ut på bryllupsnettsiden deres. Det er aldri for sent å skaffe seg en hjemmeside, så lag en der dere kan oppdatere venner og familie, eller invitere til selskap. En slik side kan enkelt lages ved bruk av en hjemmesidebygger, og er i utgangspunktet gratis. 

Har dere lyst til å lage en bryllupshjemmeside, kan dere lese mer om hvordan det gjøres!
Vi har laget en oversikt over de andre bryllupsdagsnavnene her. Kikk på den, så kan du sende en helt spesiell hilsen til venners og familiemedlemmers bryllupsdager.