Jacob

By Jacob

På tide å feire jubileum – 15 års bryllupsdag

Published on

Femten års bryllupsdag markerer ekteskapets neste jubileumsår! I år kan dere jubilere over de sterke båndene som knytter dere sammen. Dere kjenner hverandre veldig godt, har støttet hverandre i opp- og nedturer, sorger og gleder. På veien har dere opplevd mye, og sitter nå med mengder av minner dere kan se tilbake på. For 15 år siden valgte dere å love troskap til hverandre, lovet å elske hverandre i gode og vonde dager, og lovet å være der for hverandre. I år skal dette feires!

En fantastisk måte å feire 15 års bryllupsdag på, er ved å arrangere et nytt bryllup. Inviter venner og familie til løftefornyelse og fest. Det behøver jo ikke være like overdådig som et bryllup kan være, men en fest der dere setter fokus på kjærligheten og bekrefter løftene dere gav hverandre for femten år siden. Deres kjære kommer til å bli rørt til tårer, og beæret over å få delta i en slik begivenhet.

Krystallbryllup – et skinnende blikk på verden

15 års bryllupsdag har fått navnet krystallbryllup. Krystaller er både kantete og glatte, lyset skinner vakkert gjennom dem, og de kan knuse i tusen knas. I hverdagen må dere gi hverandre rom og tid alene, og også forståelse, men samtidig fortsette å tilbringe positiv tid sammen for å pleie kjærligheten. Behold kjærlighetens skinnende blikk på verden, og fortsett å bygge sterkere bånd mellom dere. 

15 års bryllupsdag heter Krystalbryllup

Dere kan invitere til bryllupsfest og løftefornyelse gjennom en unik og personlig bryllupsnettside. Det er en profesjonell og moderne måte å invitere gjestene på, og en flott arena å dele alt fra meny, kleskode og toastmaster, til sted, tidspunkt og eventuelle endringer underveis. I tillegg kan dere dele bilder og historier med gjestene deres. Selv nybegynnere kan lage en bryllupshjemmeside med et personlig og flott preg ved å bruke en nettsidebygger. Det er enkelt og dessuten gratis. 

Annen nyttig informasjon om hvordan dere kan lage en bryllupshjemmeside, finner dere her.  

Vi har også laget en oversikt over de vanligste navnene på bryllupsdagene her. Kanskje det er noen dere kan gi en helt spesiell hilsen til i anledning deres bryllupsdag?