Jacob

By Jacob

Sederbryllup – 49 års bryllupsdag – hva med gave?

Published on

Enten du kjenner noen som skal feire førtini års bryllupsdag og er invitert i selskap, eller du har lyst til å feire eget sederbryllup, er en sammenkomst en flott måte å feire kjærligheten på.

De fleste ektepar feirer idag bryllupsdagene sine hele livet. Jo eldre man blir, jo viktigere er det å se hverandre i hverdagen og ikke ta hverandre for gitt. 

Leter du etter en perfekt gave og lurer på hva du skal gi? Her er noen tips å ta med når du leter etter gave:

  • Hvor nært forhold har dere, og hvor godt kjenner du ekteparet som feirer 49 bryllupsdag? Er det gode venner, eller nær familie, som feirer sederbryllup? Da kan du gi noe unikt og personlig.  
  • Hvor mye skal gaven koste? Har de det de trenger? Er det ting de ønsker å bytte ut? Eller er en opplevelse veien å gå? Hør med andre som er invitert til feiringen om dere kan spleise på noe mer kostbart enn du ellers ville hatt råd til.

Er det du som arrangerer selskap i anledning 49 års bryllupsdag? Det kan være lurt å avklare litt rundt gaveønsker. En god måte å gi informasjon til gjestene på, er via en hjemmeside. En bryllupshjemmeside kan enkelt lages. Lykke til!