Jacob

By Jacob

Hva er viktig å tenke på når dere feirer 18 års bryllupsdag?

Published on

Atten års bryllupsdag er en dag for å feire hjem og familie, og dere som kjærester. Dere er godt etablert i ekteskapet og samlivet, men kanskje merker dere at dere oftere glemmer å vie hverandre god oppmerksomhet i hverdagens kaos. Det er alltid viktig å vise hverandre hvor mye man betyr for hverandre, og dere må fortsette å jobbe for å bevare kjærligheten. Kanskje er tiden inne for en felles hobby om dere ikke allerede har det, eller faste dager for en date minst et par ganger i måneden.

Husk at tiden dere to bruker alene sammen ikke behøver å være lang. Det er derimot viktig at det er kvalitetstid – en tid for oppriktig samtale, opplevelse og forsterking av båndene dere imellom. Sett av et par timer en kveld til å gjøre noe koselig sammen, gå en tur sammen et vakkert sted, eller sett av en hel dag med felles massasjetime, spabad og lunsj.

Som i alle forhold, enten det er familie, kjærester eller venner, må dere holde forholdet vedlike. Dere må være oppmerksomme, omsorgsfulle og interesserte, og tilbringe tid både sammen og hver for dere. I anledning 18 års bryllupsdag kan dere kanskje finne på noe litt spenstig og utenom det vanlige?

Hva med en ribsafari, organisert klatretur eller en go-cartkonkurranse? For å bevare kjærligheten må man innimellom krydre samlivet med litt nytt – så benytt muligheten til å gjøre noe helt utenom det normale! De fleste bryllupsdager har egne navn. Vi har laget en oversikt over alle bryllupsdagene, som dere finner her.

Margerittbryllup – et forhold med tilgivelse

I år feirer dere margerittbryllup, og kan plante noen flotte margeritter for å markere dagen deres. Margeritter er vakre og blomstrer lenge om man husker å fjerne de døde blomstene.

Dere må også huske å fjerne det negative som har skjedd opp når dere nå feirer 18 års bryllupsdag. Tilgi hverandre, “svelg noen kameler” og la fortid være fortid uten at den påvirker fremtiden negativt. 

18 års bryllupsdag heter Margueritbryllup

Benytt muligheten til å tilføre litt krydder i hverdagen og samlivet. Prøv noe nytt sammen og gjør noe helt utenom det vanlige. Ønsker dere å ta med dere en gjeng for litt ekstra moro, kan dere bruke bryllupsnettsiden til å invitere til, og dele informasjonen vennene deres trenger i anledning eventet. Det vil bli en fantastisk opplevelse for dere alle. En bryllupshjemmeside er enkelt og gratis å lage, og ved hjelp av en nettsidebygger klarer selv nybegynnere å lage en unik og flott side.

Her kan dere lese og finne mer informasjon om hvordan dere bygger en bryllups hjemmeside.