Jacob

By Jacob

Hva er 24 års bryllupsdag og hvordan kan den feires?

Published on

Dersom dere tenker at tjuefire års bryllupsdag ikke er så viktig å feire fordi dere neste år har jubileum, bør dere tenke dere om. Gjennom årene som har gått, har dere dannet en familie sammen og jobbet for å bevare ekteskapet. Ikke la dagene gli forbi uten å gripe mulighetene! Kjærligheten fortjener å feires i alle fall en dag i året, så hvorfor ikke feire dagen ved å gjøre noe nytt og morsomt sammen?

Eller prøv en gammel aktivitet på nytt igjen. Kanskje en tur på skøyter, enten rulleskøyter eller isskøyter, hadde vært en opplevelse for dere begge – med latter, tull og tøys! Det å kunne leke i hverdagen er viktig – det sies jo at man må bevare barnet i seg. 

Det er ekstra viktig at dere setter fokus på kjærligheten dere har, og ekteskapet dere ønsker å bevare, så dere får mange mange år sammen. Inviter med noen viktige personer på aktiviteten, og kanskje en middag, så de kan ta del i feiringen. Da blir det morsommere for dere også.

Karatbryllup – et verdifullt og holdbart ekteskap

Karat er en masseenhet. Det forteller hvor mye fingull som er i gullsmykkene, hvor rene og store diamantene er, eller hvor tunge perler du har. Det sier rett og slett noe om verdien av gjenstanden! 24 års bryllupsdag kalles karatbryllup, og dere har noe svært verdifullt sammen – et sterkt, rent og holdbart ekteskap. 

Her er en liten oversikt over de andre bryllupsdagene som finnes, slik at du kan planlegge en hilsen til noen du kjenner som passer til navnet på bryllupsdagen.

24 års bryllupsdag heter Karatbryllup

Benytt muligheten til å feire med venner og kjære, og inviter til en morsom aktivitet så dagen blir fylt med lek og latter. Etterfulgt av en middag, får dere en fantastisk dag der dere feirer kjærligheten og hverandre. 

Oppdater bryllupshjemmesiden med ny selfie, og inviter gjestene til aktivitet og middag. På siden kan dere legge ut informasjon om hvor og når, smarte klær og andre viktige ting som gjestene trenger å vite.

Har dere ikke en bryllupsnettside, kan dere enkelt lage en unik hjemmeside ved hjelp av en nettsidebygger. Det er dessuten i utgangspunktet gratis. Les mer om hvordan dere kan lage deres egen bryllupsnettside her!