Jacob

By Jacob

5 års bryllupsdag – feiring av et lite jubileum

Updated on

Fem års bryllupsdag markerer ekteskapets første jubileum. Gjennom disse fem årene har dere pleiet kjærligheten, stått ved hverandres side og vært hverandres andre halvdel. Ekteskapet deres har gjennom hverdagens travelhet, frustrasjon, glede og kos vokst seg sterkere og sterkere, og dere står stødig sammen i samlivet. I hverdagskaoset kan man lett tenke “neste uke”. Men husk at man bare har ett liv, så grip alle små og store muligheter for å vise hverandre kjærlighet og betydning.

Mange velger å feire 5 års bryllupsdag litt større enn det som har vært gjort til nå. Hva med å invitere til en fest? Inviter de som betyr mest i hverdagen og sett pris på både ekteskapet og forholdet dere har til disse menneskene. Finn ulike ting som har preget ekteskapet deres gjennom disse fem årene, og la gjestene ta del i dette ved å fremheve særlig de gode tingene dere har opplevd sammen! 

En jubileumsfest – et trebryllup

Trebryllup er navnet på denne dagen. 5 års bryllupsdag bærer preg av at tradisjoner er laget, kjærlighet vises og dere vier tid til hverandre i hverdagen. Kanskje kan dere plante et tre på denne dagen som kan vokse seg stort og sterkt sammen med dere? Uansett hva dere velger å gi hverandre, kan det være fint å fokusere på noe av tre for å markere dagen litt ekstra. 

5 års bryllupsdag heter Træbryllup

En bryllupshjemmeside er fantastisk for å kunne invitere til fest og samtidig formidle all nødvendig informasjon til gjestene. Her kan dere legge ut meny, informasjon om kleskode og gaveønsker, og også bilder og historier dere ønsker å dele med gjestene deres før selskapet. Ved hjelp av en nettsidebygger lager dere enkelt en flott og moderne bryllupsnettside, og det kan gjøres helt gratis. 

Vi har laget informasjonsside om hvordan en bryllupsnettside kan lages, som dere kan lese på her. 
Dere kjenner sikkert andre ektepar, og lurer kanskje på hva de ulike bryllupsdagene heter, så vi har laget en oversikt over de ulike navnene på bryllupsdager her.