Jacob

By Jacob

11 års bryllupsdag er en dag for flott feiring

Published on

I fjor hadde ekteskapet jubileum, og dere valgte kanskje å feire litt større enn ellers. Det er allikevel viktig å markere elleve års bryllupsdag ved å vie hverandre litt ekstra tid og fokus, og sette pris på det dere har sammen. Årene som ektepar har hatt gode og dårlige dager, mange felles opplevelser og gode minner. Gode og mindre gode vaner er både innført og tolerert, og dere viser hverandre gjennom store og små ting at dere fortsatt elsker hverandre, og husker hvorfor dere valgte hverandre for elleve år siden. 

En feiring av 11 års bryllupsdag er nok litt roligere enn fjorårets feiring, men dere bør sette av tid til hverandre ved å gjøre noe felles som dere begge setter pris på. En måneskinnstur langs stranden, en telttur i skogen, en bytur et sted dere ønsker å besøke, en kajakktur langs en elv eller en tur på vinsmaking. Mulighetene er uendelige og dere må finne ut hvor mye tid og penger dere vil vie dagen, og om den skal feires alene, eller med familie og venner. 

Stålbryllup – sterk legering av to deler

Denne bryllupsdagen kalles stålbryllup. Stål er et utrolig sterkt materialet dannet av en legering mellom jern og karbon. Ekteskapet deres består av to deler som sammen er sterke. Dette kommer jo ikke av seg selv, men gjennom å jobbe med forholdet, bevare kjærligheten og alltid være der for hverandre, har dere skapt sterke bånd sammen. 

11 års bryllupsdag heter Stålbryllup eller Ravbryllup

På bryllupshjemmeside kan dere legge ut en ny bryllupsselfie og dele minner fra året som har gått. Har dere ikke en bryllupsnettside, er dette enkelt å lage ved å bruke en hjemmesidebygger. Det er dessuten i utgangspunktet gratis. Om dere vil invitere til selskap, kan dere gjennom denne siden gi gjestene informasjonen de trenger og enkelt oppdatere om endringer som gjøres.  

Vil du vite hvordan man bygger en unik bryllupshjemmeside, kan du lese mer om det her.  
Sølv-, diamant- eller krondiamantbryllup? Lurer du på hva de andre bryllupsdagene heter? Navnene finner dere i vår oversikt her!