Jacob

By Jacob

Hvordan kan man feire 17 års bryllupsdag?

Published on

Ved å feire bryllupsdagen årlig, stopper dere opp og må se hverandre i en ellers travel hverdag. Dette er viktig for å bevare kjærligheten i det lange løp. Så feiringen av sytten års bryllupsdag er en viktig feiring. Stopp opp, husk tilbake på hvorfor dere valgte hverandre, tenk over opp- og nedturer dere har vært gjennom, vurder hvordan dere kan feire hverandre på best mulig måte, og se frem til årene som kommer. 

17 års bryllupsdag feires som regel rolig bare dere to, eller sammen med de aller nærmeste. Eller kanskje dere har vært igjennom en trøblete periode og har fått støtte og hjelp til å takle dette, og dere vil takke de som bidro til at dere fortsatt er et ektepar? Da kan dere invitere til middag og feire både dere og hjelperne, fordi kjærligheten seiret.

En rolig feiring kan ellers være å ta en telttur, sitte oppe lenge og studere stjernene sammen ved et bål. Eller hva med å ta et felles matlagingskurs eller dansekurs? Er det noe dere alltid har hatt lyst til å gjøre, eller lære? Grip sjansen og bruk bryllupsdagen til å gjøre noe helt nytt!

Ametystbryllup – en ren og klar hverdag

17 års bryllupsdag har fått navnet ametystbryllup. Ametysten symboliserer nøkternhet, og sies å virke rensende på kropp og sjel. Gjennom sytten år har dere skapt en hverdag der det meste glir enkelt, og ekteskapet er solid og båndene i familien er sterke. Dere hjelper hverandre til å bevare et klart syn på livet, og kjærligheten mellom dere er ekte. Vi har laget en oversikt over andre bryllupsdager, som dere finner her.

17 års bryllupsdag heter Ametystbryllup

En ny bryllupsselfie kan tilføres på bryllupshjemmesiden. Dere kan også brukes siden for å invitere til en middag i anledning bryllupsdagen.

Husk at det aldri er for sent å skaffe seg en bryllupsnettside. Det er enkelt, og i utgangspunktet gratis, og dere får en fantastisk og moderne kommunikasjonsform med gjestene dere inviterer til middager eller fester. Ved å bruke en nettsidebygger kan dere lage en unik side som symboliserer dere. Mer informasjon om hvordan dere bygger en bryllupsnettside, finner dere her.