Jacob

By Jacob

22 års bryllupsdag – en feiring av alliansen

Published on

På deres tjueto års bryllupsdag feirer dere alliansen dere inngikk da dere giftet dere. Den har gjennom disse årene opplevd både positive og negative perioder, blitt styrket, svekket og styrket igjen. Dere har aktivt jobbet for å bevare ekteskapet, forholdet og kjærligheten, og dere står fortsatt sterkt sammen i hverdagen. Bruk denne dagen til å tenke tilbake på hvorfor dere valgte hverandre, minnes de gode stundene, tilgi negative ting som har skjedd og se fremover. 

Fortsett den gode jobben dere gjør for å bevare ekteskapet, og feire 22 års bryllupsdag slik det passer best akkurat nå. Om det er en helgetur utenlands, telttur i skogen, måneskinnstur rundt vannet, båttur på fjorden, kinodate, biljarddate, et restaurantbesøk for to eller en stor middag, spiller ingen rolle. Gjør noe som bidrar positivt til deres hverdag og forhold.

Alliansebryllup – en sterk forening av to personer

I en alliansering kan dere sette inn nye diamanter for spesielle hendelser gjennom ekteskapet. 22 års bryllupsdag kalles alliansebryllup, og dere feirer den sterke foreningen av to personer som skjedde da dere inngikk ekteskap for over tjue år siden. For å opprettholde alliansen i årene som kommer, må dere fortsette å sette pris på hverandre som venner, partnere, ektefeller og kjærester både i hverdag og fest, samt opp- og nedturer. Vil dere vite mer om hva de ulike bryllupsdagene heter og betyr, kan dere lese om det i vår oversikt.

22 års bryllupsdag heter Alliancebryllup

Gjennom en bryllupshjemmeside kan dere invitere til en sammenkomst, og sammen med andre feire bryllupsdagen. Ta en selfie sammen og legg ut på siden, gjerne sammen med bilder fra årene som har gått.

En bryllupsnettside er svært enkel å lage gjennom en nettsidebygger. Dere kan bygge en unik side som representerer dere, og som i utgangspunktet lages helt gratis. Vil dere vite mer om hvordan dere lager en bryllupsnettside, kan dere lese mer om det her.