Jacob

By Jacob

Tips for å feire fløyelsbryllup – 26 års bryllupsdag!

Published on

Kjenner du noen som skal feire tjueseks års bryllupsdag, eller enda bedre – kanskje dere planlegger å feire egen 26 års bryllupsdag? Å feire bryllupsdager er flott, både for gjester og ektefeller! 

I våre dager er det ikke uvanlig at allerede gifte par velger å feire bryllupsdager langt opp i pensjonsalderen. Jo eldre du blir, jo mer festlig blir det å feire bryllupsdagen. 

Leter du etter en bryllupsgave, eller lurer på hva du skal gi i gave? Det du bør tenke på før du kjøper gaver er:

  • Hvor godt kjenner du paret som skal feire bryllupsdag? Når det gjelder venner som har vært gift i 26 år, kan du vurdere å gi noe mer personlig. Dette kan ellers være en dårlig idé. 
  • Hvor mye bør en gave koste? Er det slik at vennene dine har det de trenger? Da er det nok en bedre idé å kjøpe en gave som er litt dyrere, og uvanlig. Hør med andre som du vet er invitert til feiringen, og se om dere kan gå sammen og spleise på noe!

Er det dere som skal feire 26 års bryllupsdag? Da kan det være greit å avklare hva, og om, dere ønsker dere noe. Det blir enklere for gjestene med klare direktiver om hva som gjelder. En god måte å informere gjestene på er via en nettside. Du kan enkelt lage et bryllupsnettsted hvor dere gir beskjed om eventuelle ønsker. Lykke til!