Jacob

By Jacob

35 års bryllupsdag – koraller og fargefest!

Published on

Korallbryllup er det man ofte sier når man har trettifem års bryllupsdag. En slik solid kjærlighet bør man feire hver dag, men kanskje også litt ekstra på bryllupsdagen? Et ekteskap som har vart i 35 år, er et tegn på gjensidig kjærlighet, troskap og familieverdier. Og hva er vel bedre enn å lage nye minner sammen ved å gi hverandres kjærlighet anerkjennelse? 

Enten dere velger å lage en stor fest, invitere til en intim familiemiddag eller bare være dere to, er 35 års bryllupsdag en dag hvor man skal vise ekstra oppmerksomhet og kjærlighet til sin ektefelle.

Inviter til korallbryllup

Havets koraller dannes gjennom hundrevis av år og skaper fargerike områder i havet. De er skjøre og må taes godt vare på. Det samme vil man kunne si om et solid ekteskap! Et langt ekteskap symboliserer et samliv man har tatt vare på, og som regel har man farget samlivet sitt med spennende begivenheter underveis. 

35 års bryllupsdag heter Koralbryllup

Hva med å invitere til en gjennomtenkt fargefest i korallens navn? Gjennom en hjemmeside kan dere invitere, formidle informasjon om dagen og dele bilder og historier fra deres lange ekteskap.

En fantastisk mulighet til å vise frem deres kjærlighet til hverandre! En enkel nettsidebygger hjelper dere med å lage en flott og moderne hjemmeside for deres 35 års bryllupsdag, og aller best er at det ikke behøver å koste deg noen ting!Her kan dere lese mer om hvordan en hjemmeside kan lages til korallbryllupet!

Papir-, bronse-, diamant- eller tinnbryllup? Er du usikker på hva de ulike navnene står for, kan du se en oversikt over bryllupsdager her.