Jacob

By Jacob

Slik kan dere feire deres 60 års bryllupsdag

Updated on

Å ha vært gift i 60 år er en stor bragd i seg selv, og vi ønsker dere hjertelig tillykke! Dere lever sammen i pensjonisttilværelsen, har funnet felles interesser og viser hverandre ofte hva dere betyr for hverandre. De små og store kjærtegn er tilstede i et ekteskap som har vart så lenge. Et stabilt samliv, barn som er voksne og kanskje barnebarn, til og med oldebarn for enkelte, gir mye glede i hverdagen.

Husk å fortsette å vise din ektefelle kjærlighet gjennom små ting som å holde hender, gi en klem eller vær respektfull og takknemlig. Men ikke glem de større tingene også! Så hvorfor ikke planlegge en fest som feirer deres 60 års bryllupsdag – som feirer alt dere har vært gjennom og det flotte ekteskapet dere har skapt sammen?

En fest for å feire seksti års bryllupsdag kan være så mangt. Noen velger å ha en storslått feiring med 100 gjester, andre velger å feire med den nærmeste familie.

Andre igjen velger å være bare to, eller dra på en reise for å oppleve nye ting. Hva med en kombinasjon – både en fest med de nærmeste og en reise? Mulighetene er utallige for å markere denne fantastiske begivenheten! Kjenner du andre som har bryllupsjubileum og lurer på hva de ulike bryllupsdagene kalles, finner du en oversikt her.

Diamantbryllup – sterkt, flott og verdifullt

Ubehandlede rådiamanter er ikke nødvendigvis det vakreste, men slipte og polerte diamanter er flotte. 60 års bryllupsdag kalles diamantbryllup, og som diamanten har dere slipt og polert ekteskapet og blitt sterke og flotte sammen. Dere glitrer i kjærlighetens tegn og er et levende bevis på at kjærligheten består om den passes på og jobbes med. 

60 års bryllupsdag heter Diamantbryllup

Gjennom deres lange samliv har dere opplevd mye. Familie og venner har vært viktige elementer i deres liv, og gjennom en bryllupsfest kan dere vise alle de viktige personene i livet at dere har dem kjær. For når man har nådd alderen dere har, og vært gift så lenge som dere har, velger man å feire kun med de som betyr noe i hverdagen. 

En fantastisk måte å kommunisere med gjester, familie og venner på i anledning en slik dag, er ved å lage en hjemmeside. Vi anbefaler dere å lage en bryllupsnettside hvor dere kan dele alt fra historier og favorittmusikken deres, til alt som har med selve festdagen å gjøre. Gjennom bruk av en nettsidebygger kan dere lage en flott hjemmeside til bryllupet som ser profesjonell og moderne ut. Dette er noe selv en nybegynner kan klare, og det er helt gratis å bruke!

Vi har samlet mer nyttig informasjon om bygging av bryllupshjemmeside her.