Jacob

By Jacob

70 års bryllupsdag – en sjelden begivenhet

Published on

Det er rett og slett bare å bukke og ta av seg hatten for dere! Sytti års bryllupsdag er det ikke mange som får oppleve i dagens samfunn. Dere fremstår som en levende kjærlighetsfakkel og et stort forbilde for de unge som nå går inn i ekteskapet.

Gjennom flere tiår har dere jobbet med samlivet og kjærligheten. En samling av ulike positive og mindre positive hendelser har formet dere som personer og deres ekteskap og samhold.

Derfor bør dere også ta med alle aspekter av deres liv sammen når dere feirer 70 års bryllupsdag! Fortsett å vise hverandre respekt og kjærlighet i hverdagen, takknemlighet og vennskap, kjærtegn og verdi. Gi hverandre alltid en klem og et kyss, hold hender og fortsett å skape felles minner.

Har dere ikke feiret deres tidligere bryllupsdager så er det jammen på tide! Inviter de viktigste personene i livet deres til en storslagen fest. Hvor høytidelig eller jordnær den skal være, velger dere selvfølgelig ut fra personene dere er. Et selskap for å vise frem deres respekt, kjærlighet og jobb gjennom disse 70 årene gir dere dessuten muligheten til å vise de nærmeste deres kjærlighet til dem og hvor viktig de er for dere.

Dere kan mimre over bilder, tekster, musikk og begivenheter dere har vært gjennom. En fantastisk, ny bryllupsdag er rett rundt hjørnet!

Jernbryllup – et sterkt, solid og magnetisk samliv

Kjærligheten mellom dere har en underliggende magnetisme som knytter dere sammen, og et 70 års ekteskap er like sterkt og solid som jern. Det er jo nettopp jernbryllup denne dagen kalles.

Det er ikke mange som får oppleve å feire 70 års bryllupsdag, så derfor bør dere benytte muligheten til å vise kjærligheten, troskapen og det verdifulle dere har. Dere er virkelig med på å spre glede og håp i hverdagen. Hva de ulike bryllupsdagene kalles, finner du på vår oversikt her.

70 års bryllupsdag heter Jernbryllup

Vi anbefaler dere å lage en bryllupshjemmeside hvor dere kan dele alt som har med selve festdagen å gjøre. Her kan dere legge ut meny, ønsker for dagen, små deler av historier dere har opplevd og informere gjestene om alt som skal skje.

En hjemmesidebygger hjelper dere med å lage en flott nettside til bryllupet som er både profesjonell og tidsriktig. Dette klarer selv en nybegynner å gjøre, og best av alt er at det er helt gratis! Mer nyttig informasjon om det å lage en bryllupshjemmeside, finner du her.