Jacob

By Jacob

God som gull – feiring av 50 års bryllupsdag

Updated on

Først og fremst – gratulerer! Femti års bryllupsdag er virkelig en begivenhet som dere bør feire! Dere har vært gift et halv århundre og ekteskapet står sterkt, men uansett hvor lenge man har vært gift skal man ikke ta kjærligheten for gitt. Det er viktig å vise hvor mye dere setter pris på hverandre og hva som gjør at dere fortsatt er sammen. 

Etter et såpass langt ekteskap er dere nå, mest sannsynlig, over i pensjonistenes hverdag og har funnet en felles vei videre i en ny hverdag. Det blir ekstra viktig at dere i den nye hverdagen viser kjærtegn, omsorg og interesse for den andre. Pass på at dere regelmessig viser hverandre at partneren fortsatt er “den ene” dere vil tilbringe hverdagen med, viser kjærlighet og gjør ting sammen.

Det er lett å dyrke egne hobbyer og ønsker, men husk å være med på det partneren også ønsker å gjøre, og utforsk dessuten felles interesser. Dette hjelper dere videre i ekteskapet og sørger for å holde kjærligheten ved like.  

Hva med en feiring av deres 50 års bryllupsdag? Vi kan garantere at venner og familie vil bli rørt av å få ta del i deres feiring og at dagen vil bli fylt med kjærlighet!

Gullbryllup – et halvt århundre med kjærlighet

Alle har vi et forhold til dette vakre metallet. Gull glitrer vakkert, er svært verdifullt og har lang holdbarhet. Et ektepar som feirer 50 års bryllupsdag viser at de har et holdbart forhold fylt med vakker kjærlighet og samhold.

Dere har vært gift lengre enn de fleste andre, tar hverandre seriøst og ønsker å gå videre sammen. Vi får bare én sjanse her i livet, og dere har virkelig gjort en innsats for å vedlikeholde kjærligheten! 

Du tenker kanskje på andre bryllupsdager? Kjenner du andre som burde feire dagen sin, men er usikker på hva de ulike bryllupsdagene heter, så finner du en oversikt her.

50 års bryllupsdag heter Guldbryllup

Hvorfor ikke ha en fest med løftefornyelse? Et aldri så lite nytt gullbryllup? Feire dagen med de aller nærmeste, eller lag en stor bryllupsfest for familie, venner og kjente.

Dere har en herlig grunn til å feire dere selv, og dagen bør selvsagt være akkurat slik dere ønsker. Det finnes flere muligheter for å gjøre dagen ekstra spesiell, men en moderne, profesjonell og fantastisk mulighet er å lage en bryllupsnettside.

Her kan dere enkelt dele informasjon med gjestene deres, alt fra adresse til festlokalet og kleskode til meny og eventuelle endringer som skjer underveis. En hjemmesidebygger hjelper selv nybegynner å enkelt lage en hjemmeside til bryllupet med et flott design, og det er faktisk helt gratis!

Høres ikke dette flott ut? Her finner du mer informasjon om hvordan dere kan lage en bryllupshjemmeside!