Jacob

By Jacob

Feiring av 8 års bryllupsdag – bevar kjærligheten

Published on

Ikke la hverdagen overrumple dere og sette bremser for hvordan dere jobber med ekteskapet og samlivet. Fortsett å vise kjærtegn ofte, fortell hverandre hver dag at dere elsker hverandre, finn på ting sammen som par og ikke bare som familie, gi hverandre litt ekstra oppmerksomhet i ny og ned, støtt hverandre i tunge perioder, og ha respekt og interesse for hverandres meninger og ønsker. 

Tradisjonen med å feire bryllupsdager er lang og viktig. Ved å feire åtte års bryllupsdag, stopper dere opp i hverdagen og retter fokuset på hverandre! Dere må selv finne ut hvordan dere ønsker å feire. Alt fra å gå en tur på restaurant, ta en helg på hotell, gi en gave og blomster, en felles spa-opplevelse og en gåtur i skogen, er alle gode måter å feire på. Dere kan også feire større – hva med en sammenkomst for familie og venner?

Bronsebryllup – felles styrke i ekteskapet

8 års bryllupsdag markeres med et bronsebryllup. Bronse er et metall som blir brukt både i skulpturer, kasseroller og ulike verktøy. Det symboliserer et ekteskap som er sterkt knyttet sammen. Husk å heie på dere selv og feire hvert år som går. Her kan finne en oversikt over alle navn på de andre bryllupsdagene.

8 års bryllupsdag heter Bronzebryllup

Hva med å legge ut et nytt bilde på bryllupshjemmesiden deres, og dele noen historier fra året som har gått? Dere kan bruke nettsiden til å invitere til en sammenkomst, og enkelt samle informasjon om festlighetene. Dersom dere ikke har en slik side, kan dere bygge en hjemmeside med en nettsidebygger. Det er både enkelt og gratis. Dere kan lese mer om det å bygge en bryllups hjemmeside her.