Jacob

By Jacob

Hva dere kan gjøre for å feire 23 års bryllupsdag

Published on

Tradisjonen med å feire bryllupsdager er forstatt like viktig når dere nå feirer tjuetre års bryllupsdag. Ved å bruke dagen til å sette pris på partneren, vise litt ekstra kjærlighet og gjøre noe spesielt sammen, gir dere forholdet en ekstra boost. 

Gjør noe ekstra ut av dagen slik at den skiller seg fra hverdagen ellers. Gi partneren en liten presang, en blomsterbukett eller et kort. Fortell ektefellen din hvor mye hen betyr for deg både gjennom handling og ord. Dette er dagen da dere virkelig skal vise det lille ekstra! Tilbring noen timer sammen bare dere to, og inviter gjerne familie og venner til en middag eller annen aktivitet i tillegg. Eller hva med å plante noen flerårige tulipaner i hagen?

Tulipanbryllup – en fargerik feiring

Tulipanbryllup er navnet på 23 års bryllupsdag. Tulipaner kommer i mange flotte farger, slik ekteskapet deres har gått igjennom mange flotte perioder. Hva med å dra på en ferie til Nederland under tulipanblomstringen og feire 23 års bryllupsdag der? Om dette ikke faller på dagen deres kan dere feire litt ekstra på selve dagen ved å se tilbake på bilder fra turen, eller planlegge den fremtidige turen til tulipanenes land. 

23 års bryllupsdag heter Tulipanbryllup

Legg ut nye historier og bilder fra årene som har gått på bryllupsnettsiden. Husk at det aldri er for sent å skaffe seg en slik bryllupshjemmeside.

På den kan dere oppdatere venner og familie, eller invitere til selskap og ha all nødvendig informasjon lett tilgjengelig for gjestene. En nettside er et moderne middel for kommunikasjon og kan enkelt bygges ved hjelp av en nettsidebygger, og i utgangspunktet gjøres dette helt gratis. Vil dere vite mer om byggingen av en egen bryllupshjemmeside, får dere det ved å lese her!