Jacob

By Jacob

30 års bryllupsdag! Hva er det og hvordan feire den?

Published on

En tretti års bryllupsdag betyr at man vært gift lengre enn de fleste, og det er jo absolutt verdt å feire. Har dere ikke fornyet løftene som dere ga hverandre for 30 år siden, er et perlebryllup en hyggelig begivenhet der dere kan invitere de som står dere nærmest til en fornyelsesfest.

En slik kjærlighet som dere deler er i dag sjelden vare, og bør ikke tas for gitt. Det er dessuten en milepæl i et ekteskap og en ypperlig mulighet for å tilføre litt ekstra pepp i samlivet. 

Inviter til fest for deres 30 års bryllupsdag, vis hverandre hvor viktig dere er for den andre og opplev en dag med varme og glede!

Perlebryllup – et fantastisk jubileum

Som et sandkorn som gjennom tiden omdannes til en perle, representerer deres 30 års bryllupsdag noe solid, vakkert og fantastisk. Perler symboliserer det rene og skjønne, og et ekteskap som varer i 30 år er preget av kjærlighet, respekt, støtte og ømhet. 

30 års bryllupsdag heter Perlebryllup

Dette er en fantastisk milepæl i livet som bør feires. Enten dere gjør det stort eller lite, anbefales det å feire perlebryllupet! Vi lever livet vårt bare en gang og bør benytte enhver mulighet for å legge inn positive opplevelser og feire store (og små) ting. Lurer du på hva de andre bryllupsdagene heter, kan du lese gjennom vår oversikt over ulike bryllupsdager her.

En enkel, lur og moderne metode for å formidle informasjon, er hjemmesider. Lag en hjemmeside til løftefornyelsen, der dere deler alt av informasjon som gjestene kan trenge. Her kan dere ha med adresse, kleskode, meny og alt annet. Gjennom en svært enkel nettsidebygger kan alle klare å lage en hjemmeside, og det beste er at alt kan gjøres gratis!

Les mer om hvordan du kan lage en egen nettside til deres jubileumsbryllup her!