Jacob

By Jacob

20 års bryllupsdag! Hva det er og hvordan feirer dere den!

Updated on

Vurderer dere på å feire deres 20 års bryllupsdag? Når man har vært gift i 20 år, kan det på mange måter være enda hyggeligere å feire dagen enn selve bryllupet var. Dere har blitt eldre sammen og er fortsatt forelsket. Man skal ikke ta kjærligheten for gitt. Inviter venner og feire tyve års bryllupsdag, en dag i kjærlighetens tegn.

Jeg lover at vennene deres vil bli mer rørt enn de var i deres “første” bryllup! Mange av disse vennene var tross alt i bryllupet deres for 20 år siden og har sett hvordan ekteskapet har utviklet seg gjennom disse årene! Hvorfor ikke arrangere en fornyelse av bryllupsløftene deres?

Dere kommer til å få en utrolig fin dag, og hva er vel mer fantastisk enn å gifte deg igjen med den du er glad i?

Her er en aldri så liten oversikt over de andre bryllupsdagene som finnes, slik at du kan planlegge en hilsen til noen du kjenner som passer til navnet på bryllupsdagen.

Porselensbryllup – en ny bryllupsdag

Noen ganger kalles 20 års bryllupsdag for et porselensbryllup. Porselen er vakkert og skjørt, og akkurat som ekteskapet må man passe på porselenet for å bevare dens prakt og skjønnhet. Porselensbryllup er en milepæl i ekteskapet og bør selvfølgelig feires! 

20 års bryllupsdag heter Porcelænsbryllup

Er det slik at dere vurderer å feire porselensbryllup? Da skal jeg gi deg et råd; ikke gå glipp av sjansen til å feire! Dere får bare én sjanse i livet. Bryllup, enten det er porselen eller gull, er en herlig grunn til å feire med venner og andre kjære! Det er virkelig verdt det å feire hverandre og deres samhold og kjærlighet!

En smart og verdsatt måte for de som planlegger et bryllup er å lage et bryllupside. Det er veldig enkelt å lage en egen hjemmeside til bryllupet deres, og en slik nettside gir gjestene et profesjonelt og imponerende inntrykk. Det beste av alt er at det er enkelt å dele informasjon med alle gjestene deres gjennom en hjemmeside for bryllupet. 

Du kan for eksempel presentere menyen, toastmaster, annonsere endringer, presentere kleskoden og mye, mye mer. Med en enkel nettsidebygger kan hvem som helst lage en bryllupshjemmeside, og det beste er at det er helt gratis!

Les mer om bryllup og hvordan du kan lage din egen nettside her!