Jacob

By Jacob

40 års bryllupsdag – hvordan kan dere feire den?

Updated on

Et ektepar som feirer førti års bryllupsdag har et sterkt ekteskap, og det er absolutt noe dere bør vise verden! Gratulerer med Rubinbryllup! Dette er sjelden vare i dagens samfunn, og noe man skal sette ekstra stor pris på og feire. Dere viser de unge at det går an å ha et godt samliv med gjensidig respekt og kjærlighet gjennom gode og mindre gode tider. Alle opplever vi opp og ned i hverdagen, men dere står sammen gjennom tøffe og gode perioder i livet. 

Feiringen av 40 års bryllupsdag bør gjøres på en måte som skaper lykke, glede, minner og verdier for dere. Enten dere vil gjøre det veldig stort eller litt mer intimt, inviter til en feiring av deres kjærlighet for hverandre og deres kjære.

Stå-, korall-, gull- eller bomullsbryllup? Her får du en oversikt over de ulike navnene på bryllupsdager.

Rubinbryllup – sterk edelsten og sterkt ekteskap

Blant de sterkeste edelstenene i verden, finner vi rubiner. Da er det ikke rart at navnet på 40 års bryllupsdag er rubinbryllup! Disse vakre, skinnende og røde steinene symboliserer styrke og skjønnhet i et ekteskap. Slik som fargen rødt ofte brukes i bryllup gjennom blant annet røde roser for å symbolisere “jeg elsker deg”, går den igjen hos rubinene for å bekrefte det sterke samholdet i et ekteskap. 

40 års bryllupsdag heter Rubinbryllup

Hva med å lage en hjemmeside i anledning deres bryllupsdag?

Gjennom denne nettsiden kan dere dele bilder og historier fra deres samliv, invitere til fest og gi informasjon om alt fra gaveønsker og festlokalet, til meny og kleskode. Nettsidebyggeren hjelper dere med å lage en fantastisk hjemmeside til deres rubinbryllupsdag, og det er gratis!

Her kan dere lese mer om hvordan en bryllupshjemmeside kan lages!