Jacob

By Jacob

Hvordan feire jubileet som 10 års bryllupsdag er?

Updated on

I år feirer dere ti års bryllupsdag – ekteskapets første store jubileum. Dere har etablert tradisjoner, samlet minner og opplevde mye sammen. En av tradisjonene dere har, er kanskje å feire bryllupsdagen årlig, og da er det kanskje på tide med en litt større feiring?

Dere kan invitere venner og familie til alt fra en feiring hjemme eller på en restaurant, til en stor fest i leide lokaler. Hva dere gjør ut av feiringen er opp til deres personligheter og økonomi. Feiringen er jo en markering av ekteskapet, så hva med løftefornyelse? Det blir ekstra spesielt for deres kjære om de bli invitert til et lite bryllup der dere fornyer ekteskapsløftene.

Gjenskap de delene av bryllupet som dere satte mest pris på, spill noe av musikken dere danset til for 10 år siden og spis samme type bryllupskake. Eller lag en bryllupsfeiring som er basert på et tema dere elsker. Dere vil få en helt spesiell og minnerik feiring av 10 års bryllupsdag! I tillegg kan dere jo reise bort på en liten bryllupsreise! 

Tinnbryllup – plei kjærligheten

10 års bryllupsdag kalles også tinnbryllup. Tinn er et noe sjeldent grunnstoff som kan formes, men som også sprekker i kalde temperaturer. Pass på at dere holder kjærligheten varm og sterk, så ekteskapet deres ikke slår sprekker. Kjærligheten må pleies ved å vise hverandre respekt, omsorg og tillit. Vis interesse og sett av tid til hverandre i hverdagen! Ønsker dere å vite navnene på de andre bryllupsdagene, har vi laget en oversikt som dere finner her.

10 års bryllupsdag heter Tinbryllup

En bryllupshjemmeside er en utrolig kjekk måte for deling av informasjon. Dere kan informere gjestene om alt fra toastmaster og meny, til kleskode og evt endringer som måtte oppstå. Dere kan enkelt lage en bryllupsnettside ved hjelp av en nettsidebygger, og det er helt gratis.  

Høres det ut som en god ide og dere vil ha litt mer informasjon? Her kan dere lese mer om hvordan man bygger en bryllups hjemmeside.