Jacob

By Jacob

45 års bryllupsdag – hvorfor bør dere feire dagen?

Published on

Å skulle feire førtifem års bryllupsdag er fantastisk! Dere har vært gift lengre enn de fleste andre, og er på vei over i en tid hvor felles interesser og en annerledes hverdag enten er kommet eller er rett rundt hjørnet. Etter disse årene sammen, er ekteskapet på vei over i pensjonistlivet. Barna klarer seg selv og man har mer fritid sammen. Det blir ekstra viktig for ekteskapet og samlivet at dere finner sammen på nye måter og bygger en ny versjon av hverdagen sammen. 

En feiring av 45 års bryllupsdag vil vise omverdenen at dere fortsatt står sterkt sammen, elsker hverandre og ønsker å gå veien videre i fellesskap. Dere har et langt liv sammen som bør feires! Hvorfor ikke samle venner og familie til en storslagen feiring av deres kjærlighet til hverandre, og overgangen til en ny hverdag?

Safirbryllup – feiring av den nye hverdagen

45 års bryllupsdag kalles safirbryllup og er representert med de fantastiske blå og hardføre edelstenene. De har lett for å ripe andre edelstener og på samme måte må vi i ekteskapet finne veien videre uten å ripe hverandre. Dere går inn i en tid hvor samhold, tålmodighet og kjærlighet kan bli satt på prøve. En tid hvor det er viktig å tenke på alle opp- og nedturer dere allerede har taklet. Dere kan takle alt! Og det bør feires!

Lurer du på hvilken bryllupsdag som tilsvarer hvilket navn, finner du en oversikt over bryllupsdager fra ullbryllup og korallbryllup til elfenbensbryllup her.

45 års bryllupsdag heter Safirbryllup

Til denne feiringen vil en bryllupshjemmeside være et supert verktøy! En enkle nettsidebygger hjelper selv den ferskeste nettsidedesigner med å bygge en moderne, innholdsrik og flott hjemmeside med et profesjonelt uttrykk.

Dere kan dele meny, kleskode, sted, toastmaster og alt annet dere har lyst til å dele. Det gjør det enkelt å informere alle gjestene om det som skjer, og best av alt er at det er gratis i bruk!

Les mer om hvordan dere kan lage en hjemmeside til bryllupsfeiringen her!