Jacob

By Jacob

Gjennomtenkt gave til glassbryllup – 61 års bryllupsdag!

Published on

Er du invitert i selskap for å feire glassbryllup? Eller planlegger du en feiring av 61 års bryllupsdag? Tradisjonen med å feire bryllupsdager er flott både for gjestene og ekteparet! 

Flere og flere feirer bryllupsdagene sine langt inn i pensjonstilværelsen. Det blir viktigere og koseligere å feire bryllupsdagen jo eldre man blir, da man også feirer livet man har sammen! 

Er du på utkikk etter gave til glassbryllup og lurer på hva du kan gi? Ha disse tingene i bakhodet når du leter etter gave:

  • Har du et nært forhold til paret som feirer 61 års bryllupsdag og vet hva de liker? I så fall kan en personlig gave være det du skal se etter. En kreativ bryllupsgave kan baseres på bryllupsdagens navn
  • Hva bør gaven egentlig koste? Og har ekteparet alt de måtte trenge? Budsjettet må du sette selv og holde deg til. Ofte kan det være lurt å spleise med andre så man kan kjøpe en gave som er litt mer kostbar, og kanskje litt uvanlig. 

Er det du som inviterer til selskap? Det kan være lurt å legge noen føringer for gavene, og informere om hvorvidt ekteparet har spesielle ønsker. En moderne måte å dele informasjon med andre på, er via en hjemmeside. Dere kan enkelt lage en bryllupsnettside. Lykke til!