Jacob

By Jacob

6 års bryllupsdag – en feiring av kjærligheten

Published on

Dere har nå seks års bryllupsdag, og forhåpentligvis har dere startet en god tradisjon der dere hvert år feirer kjærligheten med tilbakeblikk på hvorfor dere valgte hverandre. Det å feire bryllupsdagen hvert år for å markere løftene dere ga hverandre, hjelper dere å fokusere på hverandre i en hektisk hverdag. En feiring av bryllupsdagen kan være alt fra noen timer alene sammen uten stress og mas, til en helg borte på hotell eller en miniferie. 

Det viktigste dere gjør for å feire 6 års bryllupsdag, er å fortsette å jobbe med forholdet og kjærligheten dere har. Vis hverandre respekt i hverdagen, vis kjærtegn hver dag, hjelp hverandre med familielivet og økonomisk stabilitet, samt støtt og vis interesse for hverandres drømmer og interesser.

En søt feiring av sukkerbryllup

6 års bryllupsdag kalles sukkerbryllup. Fra gammelt av var sukker en svært verdifull vare, slik deres ekteskap er verdifullt. Det måtte jobbes for å få tak i sukker, og dere må jobbe for å bevare forholdet. Hva med å lage noen kaker denne dagen som har strøsukker på toppen for å symbolisere nettopp sukkerbryllupet? 

6 års bryllupsdag heter Sukkerbryllup

Når dere baker disse sukkersøte kakene, vil dere kanskje invitere noen på en liten sammenkomst også? Gjennom en bryllupshjemmeside kan dere invitere noen gjester på kakelag. Ta en søt selfie og legg ut på siden, gjerne sammen med bilder fra årene som har gått. En slik bryllupsnettside er superenkel å lage gjennom en nettsidebygger. Dere kan bygge en unik side som representerer dere, og den kan i utgangspunktet lages helt gratis. 

Vil dere vite mer om hvordan dere lager en sukkersøt bryllupsnettside, kan dere lese mer om det her.  
Og vil dere vite mer om hva de ulike bryllupsdagene heter og betyr, kan dere lese om det i vår oversikt her.