Jacob

By Jacob

Feire kjevlebryllup – 37 års bryllupsdag! Hva med gaver?

Published on

Kjenner du noen som skal feire kjevlebryllup? Eller kanskje dere planlegger å feire egen 37 års bryllupsdag? Å feire bryllupsdager er fantastisk, både for gjester og ektefeller! 

I våre dager feirer man bryllupsdager langt opp i pensjonsalderen. Jo eldre du er, jo viktigere er det å feire bryllupsdagen, da man også feirer livet og kjærligheten! 

Lurer du på hva du kan gi som bryllupsgave? Tenk over disse tingene før du kjøper gaven:

  • Hvor godt kjenner du paret som feirer kjevlebryllup? Kjenner du paret godt, kan en personlig gave være en god ide. Dersom du ikke kjenner dem så godt, kan det være en ide å basere en kreativ gave på bryllupsdagens navn.
  • Hva bør en gave koste? Antagelig har ekteparet alt de trenger. Da kan det være en  god idé å kjøpe en gave som er litt dyrere, og kanskje litt utenom det vanlige. Hør med andre og se om dere kan gå sammen og spleise!

Det er alltid greit å avklare noen retningslinjer når det gjelder hva dere ønsker dere. En moderne måte å dele informasjon med gjestene på, er gjennom en nettside. Du kan enkelt lage en bryllupshjemmeside der dere gir beskjed om eventuelle ønsker. Lykke til!