Jacob

By Jacob

Råd til feiringen av en 65 års bryllupsdag

Published on

Har man funnet hverandre, og giftet seg, tidlig i livet, kan man oppleve å kunne feire sekstifem års bryllupsdag. Dette er en herlig dag hvor dere kan feire hverandres viktighet, verdifullhet og kjærlighet overfor hverandre.

Gjennom ekteskapet har dere stått sammen om det meste, og kommet styrket ut på den andre siden. Alle er vi tidvis uenige og konflikter oppstår i de mest harmoniske hjem, men dere har jobbet dere igjennom og respektert og elsket hverandre. 

For å feire denne dagen kan dere tenke tilbake på den opprinnelige bryllupsdagen som var for 65 år siden. Hva husker dere best ved denne dagen? Hva ville dere gjerne ha opplevd igjen?

Ta med dere dette inn i feiringen av deres 65 års bryllupsdag. Mulighetene er uendelige og feiringen kan gjøres med nærmeste familie eller med både storfamilien, venner og kjente. Om dagen feires på restaurant uten stress, eller med et egendesignet tema hjemme, vil et selskap uansett gjøre dagen spesiell!

Krondiamantbryllup eller kronjuvelbryllup? En dag for feiring!

Etter 65 år sammen, feires det som kalles krondiamantbryllup eller kronjuvelbryllup. Kronjuveler er verdifulle juveler som brukes av kongelige ved spesielle seremonier, og i likhet med disse vakre juvelene, har dere et verdifullt og vakkert ekteskap.

Erfaringer og minner gjennom felles opplevelser, og opplevelser alene, har formet dere som individer og igjen lagt grobunnen for hvordan ekteskapet deres har utviklet seg.  

Har dere andre i familien med runde bryllupsdager, men ikke husker hva de ulike bryllupsdagene heter, kan dere se mer om det her.

65 års bryllupsdag heter Krondiamantbryllup

En fantastisk mulighet for å gi dagen en ekstra puff, er å lage en bryllupshjemmeside.

På nettsiden kan dere dele informasjon med gjestene deres som bidrar til enkel kommunikasjon og dere bestemmer selv hvordan dere ønsker at siden skal se ut, ved å bruke en hjemmesidebygger. Det er enkelt og gratis!Har dere lyst til å lage en bryllupshjemmeside, finner dere mer informasjon her.