Jacob

By Jacob

Feiring av titanbryllup – 72 års bryllupsdag!

Published on

Har du noen kjære som skal feire titanbryllup? Står du for planleggingen av 72 års bryllupsdag? En feiring av bryllupsdager er veldig koselig og rørende jo eldre man blir, både for ektepar og gjester. 

Det er ikke lenger uvanlig at gifte par velger å feire bryllupsdagene sine med et lite selskap hvert år. Jo eldre man blir, jo koseligere er feiringen av bryllupsdagen og livet sammen med familie og venner. 

Leter du etter en gave til paret, men lurer på hva du skal kjøpe og ønsker tips? Ta med deg disse rådene på veien:

  • Hvor godt kjenner du paret som skal feire? Til nær familie, eller gode venner, kan en unik og personlig gave være flott å gi. Det krever at du kjenner dem ganske godt, men ellers kan du kjøpe en mer kreativ og morsom gave. Er du veldig usikker, gå for en generell og universell ting.   
  • Hva bør en gave koste? Kan en mer kostbar gave kanskje være veien å gå? Hør med andre som er invitert om dere kan gå sammen og spleise på noe! Hva med en opplevelse eller reise?

Det blir enklere for gjestene om de får klare direktiver om hva som gjelder angående gaver. En god metode for informering av gjester er en hjemmeside. Den kan enkelt lages og dere kan lett gi beskjeder om eventuelle ønsker. Lykke til!