Jacob

By Jacob

9 års bryllupsdag – hvordan fokusere på hverandre?

Published on

På bryllupsdagen for ni år siden lovet dere hverandre kjærlighet og troskap. Nå er dere godt vant som ektepar og har overlevd opp- og nedturer som partnere. Om dere har barn, har dere også etablert et familieliv som vokser seg stadig sterkere. En markering av 9 års bryllupsdag er en markering av hvor mye dere betyr for hverandre. Dagen gir en mulighet til å stoppe opp og fokusere litt ekstra på hverandre som kjærester. Finn på noe sammen dere to alene en gang i blant. Det kan være alt fra restaurantbesøk, en dans i stua, en gåtur i skogen, en filmkveld hjemme eller et kurs for å lære noe nytt sammen.

Neste år kommer ekteskapets første store jubileum, men det betyr ikke at dere ikke skal feire 9 års bryllupsdag! Den bør absolutt feires, som et ledd i å bevare kjærligheten. Bryllupsdagene dere får gjennom livet er utmerkede dager å sette litt ekstra pris på partneren. Dere må begge jobbe for å bevare kjærligheten og ekteskapet, og husk at det er de små hverdagslige ting som gjelder. Respekt, omsorg, interesse for hverandre og kjærtegn er viktige deler av jobbingen.

Keramikkbryllup – ekteskapet formes og blir sterkere

Denne bryllupsdagen heter keramikkbryllup. Keramikk formes til både vakre skulpturer og praktiske bruksting som kopper. Etter brenning blir keramikken sterkere, og ved å male den blir den vakrere. Ekteskapet deres blir også vakkert og sterkt gjennom jobbing, og kan males med minner og felles opplevelser.

9 års bryllupsdag heter Pilbryllup eller Stråbryllup

Gjennom en bryllupshjemmeside kan dere invitere til en sammenkomst. Gjester får felles informasjon og kan dele ulike ting med dere og hverandre, og dere kan dele det dere ønsker med gjestene. En slik nettside er en moderne og praktisk form for kommunikasjon, og kan enkelt, og helt gratis, bygges ved hjelp av en nettsidebygger. 

Dere kan lese mer om byggingen av en bryllupsnettside her.