Jacob

By Jacob

Noen tips om gaver til lønnebryllup – 58 års bryllupsdag!

Published on

De fleste feirer idag bryllupsdagene sine hvert år hele livet. Det å feire lønnebryllup blir ekstra koselig med noen gjester som kan dele gleden. 

Et selskap i anledning 58 års bryllupsdag gir alle en mulighet til å sette ekstra stor pris på hverandre, livet og kjærligheten. 

Man vil jo som regel gi en gave, men er du usikker på hva du skal gi? Det kan være lurt å tenke over noen få ting før du bestemmer deg for hvilken gave:

  • Har du et nært forhold til ekteparet som skal feire femtiåtte års bryllupsdag? Dersom du kjenner dem godt, vet du antagelig mye om hva de liker og ikke liker. Da kan en personlig gave være på sin plass. Har du ikke et nært forhold til dem, kan en personlig gave slå feil ut dersom du ikke får hjelp av noen som kjenner dem godt. 
  • Bestem deg for hvor mye du vil at gaven skal koste. For å kunne gi en dyrere gave, en reise eller en mer kostbar opplevelse, kan det være en ide å spleise med andre gjester. Vi kan love deg at andre også vil sette pris på denne muligheten!

Gjennom en hjemmeside kan man både invitere gjester og informere dem om for eksempel gaveønsker. En slik nettside kan enkelt lages om man ikke har en. Lykke til!