Jacob

By Jacob

Gaver til kvikksølvbryllup – feire 47 års bryllupsdag!

Published on

I dag bruker mange ektepar bryllupsdagene til å stoppe opp og sette ekstra stor pris på partneren. Vi feirer bryllupsdagene våre hvert år, og opprettholder en tradisjon for å feire ekteskapet og kjærligheten!  

Men er du invitert i selskap for å feire venners 47 års bryllupsdag, kan det være en utfordring å finne den perfekte gaven. I anledning gavekjøp til kvikksølvbryllup, må du tenke over:

  • Hvor godt du kjenner ekteparet som har førtisyv års bryllupsdag. Er dette noen du har et nært forhold til og kjenner godt, er noe personlig fantastisk både å gi og få. Kanskje du kan tenke ut en kreativ bryllupsgave fordi du kjenner dem? 
  • Hvilket budsjett har du? Ofte har par som har vært gift så lenge alt de trenger, og da må man kanskje ut med mer penger enn man har budsjett til. En spleis med andre kan gjøre at den dyrere gaven kan gis, uten at du selv bruker mer enn lommeboka tilsier. 

I anledning selskaper, blir gjestene som regel takknemlige om de får noen føringer når det gjelder gaver. Ved bruk av en nettside kan man både invitere gjester, og fortelle hva man ønsker seg. En slik bryllupsnettside kan enkelt lages ved hjelp av en nettsidebygger. Lykke til!