Jacob

By Jacob

Ting å tenke på ved messingbryllup – 42 års bryllupsdag!

Published on

Å feire bryllupsdager er veldig koselig, både for ektefeller og gjester! I våre dager er det mange som velger å feire bryllupsdagene med selskap hvert år. Det blir faktisk morsommere og morsommere å feire disse dagene etterhvert som man blir eldre!

Enten dere selv skal feire messingbryllup, eller dere skal i 42 års bryllupsdag, kan noen retningslinjer angående gaver være lurt å ha i bakhodet for både gjester og verter.  

Hva du skal gi i bryllupsgave? Dette bør du tenke på før du kjøper gave:

  • Hvor nært forhold har du til ekteparet som feirer bryllupsdag? Om du kjenner dem godt, kan du velge å gi en personlig og spesiell gave. Ellers bør du velge noe mer generelt. 
  • Har du lyst til å gi en gave som koster litt for mye? Hør med andre og se om dere kanskje kan spleise. Mange setter pris på denne muligheten, da et ektepar som har vært gift i 42 år som regel har det de trenger og en gave er vrient å kjøpe. 

Er det dere som inviterer til feiringen av messingbryllup? Det å avklare hva, og om, dere ønsker dere noe, gjør det enklere for gjestene å vite hva som gjelder. En god metode for å informere gjestene, er gjennom en nettside. Dere kan enkelt lage en bryllupshjemmeside der dere både kan invitere og komme med info om eventuelle ønsker. Lykke til!