Jacob

By Jacob

Tips om en gave til smeltingbryllup – 73 års bryllupsdag!

Published on

Feiring av bryllupsdager er veldig viktig for et ekteskap. Dette er dager da man feirer hverandre, kjærligheten og livet man lever sammen. 

Det blir stadig vanligere å feire bryllupsdager hvert år livet gjennom. Ettersom man blir eldre, er det dessuten morsommere å feire bryllupsdagen ordentlig sammen med sine kjære. 

Skal du gi en oppmerksomhet i anledning smeltingbryllup, men lurer på hva du skal gi? Det er lurt å tenke over disse tingene før du kjøper gave:

  • Hvor godt forhold har du til ekteparet som har 73 års bryllupsdag? En personlig gave er en god ide om du kjenner paret godt, men ellers kan kanskje en kreativ og uvanlig gave være noe å vurdere. Viktigst er det at bryllupsgaven er gjennomtenkt.  
  • Hvor mye ønsker du å bruke på gaven? Ekteparet har antagelig alt de trenger, men kanskje vet du om en reise eller opplevelse de ville satt pris på. Det koster gjerne litt ekstra, men om du lager et spleiselag med andre, kan dette være en fantastisk gave å gi! 

Skal du arrangere en feiring av smeltingbryllup? Husk at gjestene setter pris på klare linjer for hva som gjelder angående gaver. En bryllupshjemmeside kan brukes til å invitere og dele informasjon om eventuelle gaver. Det er enkelt å lage et bryllupsnettside. Lykke til!