Jacob

By Jacob

Hvordan feire en flott 80 års bryllupsdag?

Published on

Enten det er dere som skal feire, eller du har noen du ønsker å feire, er åtti års bryllupsdag en svært sjelden hendelse og noe de færreste av oss får oppleve. Det er ganske flott å kunne feire at man har vært gift i hele 80 år, og vi bøyer oss virkelig i støvet!

Etter så mange år som ektepar har man opplevd, og overlevd, en god del av både positive og negative ting. Barn, barnebarn og ganske sikkert også oldebarn, har kommet til verden, store endringer har skjedd i samfunnet og utfordringer har banket på døren. Dere har opplevd katastrofer og dødsfall, glede og mestringer.

I alt dette har dere stått sammen, overvunnet utfordringer og gått videre i livet som kjærester og ektepar. Gjennom mange tiår med minner har dere også enorm kunnskap og visdom når det gjelder kjærlighet og hvordan man må jobbe med ekteskapet, som dere kan gi videre til de neste generasjoner. 

80 års bryllupsdag er en begivenhet dere bør feire med brask og bram. Denne dagen skal vises til verden med stolthet, og familie og venner som får være med på feiringen vil sette umåtelig pris på muligheten til å vise dere hvor mye dere betyr. 

Hva med å arrangere et nytt bryllup? Et storslått feiring av deres liv sammen. Musikk fra ulike epoker i deres liv, bildedekorasjoner som viser til spennende ting dere har opplevd, buketter med deres favorittblomster og konkrete historier fra ulike begivenheter dere husker godt. Server maten som dere liker best og feire med de dere holder hjertet nærmest.

Platinabryllup – det reneste og mest dyrebare

80 års bryllupsdag kalles også platinabryllup. Og akkurat som platina er det reneste og dyreste metallet vi kan finne, har dere et dyrebart og klart ekteskap. Har dere alltid hatt det enkelt sammen? Nei, mest sannsynlig ikke, men dere har alltid valgt hverandre. Renere, klarere og mer verdifullt er vanskelig å finne.

80 års bryllupsdag heter Platinabryllup

Deres kjærlighet er unik på så mange måter, og en flott måte å vise dette på er selvsagt å feire bryllupsdagen deres. Dere kan lage en hjemmeside for bryllupsfeiringen der dere enkelt kan dele ulik informasjon med gjestene deres, slik at gjestene er forberedt på alt som skal skje.

En bryllupshjemmeside er en unik mulighet for å bringe det moderne og tidsriktige inn i feiringen. Hjemmesiden kan enkelt lages ved hjelp av en hjemmesidebygger, og er helt gratis å benytte.  For mer informasjon om bygging av en bryllupshjemmeside, kan dere lese her

Dere kjenner utvilsomt mange som er gift, og vil dere ha en oversikt over navn på andre bryllupsdager, kan dere titte på vår oversikt over bryllupsdagsnavn her.