Jacob

By Jacob

14 års bryllupsdag – en dag for å fokusere på kjærligheten

Published on

Stopp opp, sett av tid og fokuser på hverandre! Det er så innmari viktig å se hverandre i hverdagen, huske på hvorfor dere valgte hverandre når det butter imot, og pleie kjærligheten ofte. Dra på små og store “dater”, så ofte dere klarer. Livet lever vi bare en gang, og vil dere bevare ekteskapet og kjærligheten, må dere bruke tid på hverandre samtidig som dere gir rom for egne aktiviteter. Fjorten års bryllupsdag er en perfekt dag for å stoppe opp og feire dere som kjærester og ektepar. 

Fortsetter dere å jobbe med ekteskapet, vennskapet og kjærligheten, har dere mange bryllupsdager å se frem til, med en ny mulighet for ekstra oppmerksomhet hvert år! Dere kan feire 14 års bryllupsdag med en dag på spa sammen, teste en ny hobby (eller hverandres hobbyer sammen), eller reise på en liten ferie for å oppleve noe nytt. Eller hva med å lage en helaften der dere lager middag sammen, dekker pent bord og danser til favorittmusikken på stuegulvet? 

Elfenbensbryllup – kjærligheten er uerstattelig

Mange kjøper gaver til hverandre som er knyttet til bryllupsdagens navn, men styr unna årets sammenheng. 14 års bryllupsdag har fått navnet elfenbensbryllup, og ingen ønsker å støtte skyting av utrydningstruede dyrearter. Istedenfor kan dere kjøpe noe av marmor, hvit stein, porselen eller lignende. Uansett hva dere velger, velg noe som kan symbolisere kjærligheten mellom dere. 

14 års bryllupsdag heter Elfenbensbryllup

Ta en ny bryllupsselfie som legges ut på bryllupsnettsiden sammen med en historie fra året som har gått. Har dere ikke en bryllupshjemmeside, er det ikke for sent å skaffe seg det. På den kan dere dele bilder og historier, eller invitere til selskap og dele viktig informasjon med gjestene. En hjemmesidebygger hjelper dere med å lage en flott bryllupsnettside med et profesjonelt og unikt preg. Dette klarer selv en nybegynner å gjøre, og best av alt er at det er helt gratis!

Mer nyttig informasjon om det å lage en bryllupshjemmeside, finner du her.