Jacob

By Jacob

Hva symboliserer 13 års bryllupsdag og hvordan markere den?

Published on

Dere har nå vært gift ganske lenge, og kanskje finner dere det vanskelig å bevare spenningen i ekteskapet. Det er helt normalt å føle dette når dere nå feirer tretten års bryllupsdag, men det er vesentlig viktigere at dere pleier kjærligheten fremfor spenningen.

Men det betyr ikke at dere ikke skal oppleve morsomme, spennende, nye og utfordrende ting sammen, så sett dere gjerne ned og lag en liste over ulike ting dere har lyst til å gjøre eller oppleve. Kanskje har partneren din andre ønsker enn deg, men tenk hvor glad du hadde blitt om ektefellen din ble med på det du har lyst til å gjøre? 

For å feire 13 års bryllupsdag kan dere jo ta en hel dag ute på tur. Liker dere vannet, hva med en båttur? Er dere mer skogspersoner, ta med teltet, overnatt i skogen og spis mat laget over bål. Eller dere kan ta med familien på en helaften med restaurant og kino, eller hva med bowling. Kanskje er dere ute etter mer fart og spenning og kunne tenkt dere en tur på go-cart? Mulighetene er mange!

Blondebryllup og kniplingsbryllup – verdifullt arbeid

I tidligere tider ble denne bryllupsdagen kalt kniplingsbryllup, men det har senere endret seg til blondebryllup. 13 års bryllupsdag er en markering på den verdifulle jobben dere har lagt ned i ekteskapet deres, akkurat som blonder er tidkrevende å lage og blir satt ekstra stor pris på etterhvert som årene går. 

13 års bryllupsdag heter Kniplingsbryllup

Inviter til en fest der dere dekker bordet med blondeduk, har servietter med blondekanter, og blondemønster på kaken. Hva er vel bedre enn å kunne gripe tak i dagen? Dere kan både invitere gjester og dele nyttig informasjon via en bryllupshjemmeside. Det er en moderne kommunikasjonsform, og dere kan enkelt bygge den ved hjelp av en hjemmesidebygger. Det er dessuten helt gratis. 

Her leser dere mer om hvordan dere kan bygge en fantastisk bryllupshjemmeside.
Tenker du kanskje på fremtidige bryllupsdager allerede? Sølv-, gull-, jern- eller diamantbryllup – når man feirer de ulike bryllupsdagene, kan dere lese om i denne oversikt over bryllupsdagenes navn her.