Jacob

By Jacob

Tanker rundt feiringen av okerbryllup – 71 års bryllupsdag!

Published on

Skal dere feire okerbryllup, eller er dere invitert i familie eller venners 71 års bryllupsdag? Tradisjonen med å feire bryllupsdager er koselig for både ektepar og gjester. 

Mange feirer bryllupsdager hvert år hele livet, og flere og flere inviterer til et lite selskap årlig. Jo eldre man blir, jo hyggeligere er det å feire kjærligheten og livet sammen med nære og kjære i omgangskretsen.  

Er du usikker på hva du skal gi i gave til de som feirer bryllupsdag? Det er lurt å tenke over følgende før du bestemmer deg:

  • Kjenner du ekteparet godt? Har de alt de trenger? Eller har de alltid hatt lyst til å gjøre noe spesielt? Hva ville gitt dem ekstra glede på en slik dag? En gave bør velges ut fra hvor godt man kjenner mottakerne. Kjenner man dem godt, kan man gjerne velge en mer personlig og unik bryllupsgave. Ellers er en universell gave veien å gå.  
  • Hvor mye skal gaven koste? Om ekteparet har alt de trenger, velger man ofte å kjøpe noe dyrere. Sammen med andre kan man spleise på en mer kostbar gave, eller kanskje en opplevelse litt utenom det vanlige. 

Bruk gjerne en hjemmeside både for å invitere gjester og gi beskjeder om eventuelle gaveønsker. Om dere ikke allerede har en bryllupshjemmeside, kan dere enkelt lage en. Lykke til!