Jacob

By Jacob

Noen tips til hvordan dere kan feire 19 års bryllupsdag

Published on

Neste år har dere vært gift i 20 år og kanskje planlegger dere allerede en større feiring av ekteskapet. Det er lett å tenke at det ikke er så nøye å feire i år, men bevar en tradisjon for å feire hvert år. Bruk deler av dagen til å rette litt ekstra oppmerksomhet til partneren og feire kjærlighetshistorien deres. En feiring av deres nitten års bryllupsdag gir litt ekstra piff til ekteskapet. 

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å finne tid til hverandre, selv om man vet at det er viktig å sette av kvalitetstid sammen. En liten feiring av deres 19 års bryllupsdag gjør at dere stopper opp og husker hverandre. Alt fra en liten tur i skogen med kakao på termos, til en femretters middag på restaurant – det viktigste er å tilbringe et par positive timer sammen.

Enkle feiringer kan være at dere tar med matpakke og drikke ut på et svaberg, nyter solen og den friske luften sammen, bade i sjøen og bare være. Eller en skitur innover fjellet med kakao, appelsin og niste i sekken. Hva med å sette på en spilleliste der begges favorittmusikk er representert, lage en middag sammen, pynte bordet med favorittblomstene og huske på å danse litt sammen.

Granatbryllup – overlevelsesinstinkt og viljestyrke

Granatbryllup, som 19 års bryllupsdag kalles, representeres av granatkrystaller som er harde, ofte rødlige, steiner laget i jordens dypeste lag. De antas å hjelpe for å øke viljestyrken og overlevelsesinstinktet. Det krever sitt å holde kjærligheten og ekteskapet sterkt, og gjennom viljestyrke har dere gjort nettopp dette.

19 års bryllupsdag heter Granatbryllup

Dere har holdt hender, vist kjærtegn, hatt omsorg for hverandre, støttet hverandre i gode og vonde tider, jobbet dere gjennom tunge perioder i ekteskapet og gledet dere sammen over de gode tingene. I dag feirer dere at dere fortsatt står sammen i ønske om å beholde kjærligheten og ekteskapet. Alle de ulike bryllupsdagene har egne navn, og vil dere vite mer, kan dere lese mer her.

På bryllupsnettsiden kan dere legge ut en ny bryllupsdags-selfie og dele historier fra året som har gått. Om dere ønsker å feire dagen med venner og kjære, kan dere gjennom bryllupshjemmesiden invitere til fest. Dere kan dele informasjon med gjestene deres på en moderne og enkel måte. Har dere ikke en bryllupsnettside, er det enkelt å bygge en unik side ved hjelp av en hjemmesidebygger. Det er dessuten gratis. Dersom dere ønsker dere en bryllupsnettside, kan dere lese mer om det her.