Jacob

By Jacob

32 års bryllupsdag! Tips rundt grytebryllupsgaver!

Published on

Kjenner du noen som skal feire trettito års bryllupsdag, eller skal dere feire bryllupsdag selv? Å feire bryllupsdager er koselig både for paret og gjestene! 32 års bryllupsdag kalles grytebryllup! 

Ved å feire bryllupsdager hvert år, feirer man kjærligheten og livet man har sammen, noe som er viktig både for paret og familieenheten de er en del av.  

Leter du etter en bryllupsgave, eller lurer du på hva dere skal gi i bryllupsgave og ønsker tips?? Det du bør tenke over før du kjøper gave er:

  • Hvor godt kjenner du de som skal feirer bryllupsdag? Venner som har vært gift i 32 år, kan gjerne få noe personlig om dere kjenner dem godt. Dette er alltid koselig og betyr en gjennomtenkt gave.
  • Hvor mye bør gaven koste? Etter så mange år har man som regel det man trenger, men kanskje trengs noe å byttes ut. En god ide er å spleise med andre som er invitert til feiringen, og kjøpe noe man ikke tar seg råd til ellers. 

Er det dere som skal feire 32 års bryllupsdag? Det kan være greit å avklare hva dere eventuelt ønsker dere, slik at det blir enklere for gjestene. En god måte å informere gjestene på er via en nettside. Dere kan enkelt lage et bryllups hjemmeside der dere deler informasjon om eventuelle ønsker. Lykke til!