Jacob

By Jacob

Feire 55 års bryllupsdag på en flott måte

Published on

Forrige runde bryllupsdag var feiringen av et halvt århundre. Fremdeles står dere sterkt sammen i ekteskapet og samlivet og kan feire femtifem års bryllupsdag. Dere kjemper for hverandre og kjærligheten hver dag, og samlivet er preget av samhold, respekt, vennlighet og omsorg. Kanskje er barna deres nå blitt store og klarer seg stort sett selv, og dere har mer fritid.

Bruk tiden godt alene, men også sammen. Det er viktig at dere fortsetter å vie tid til hverandre, utforsker felles interesser og tester hverandres interesser. Mer tid gir også mer press på ekteskapet, så husk å være respektfull og kjærlig overfor din partner. 

Som med alle andre bryllupsdager, anbefales det å feire deres 55 års bryllupsdag. En markering av dagen forteller andre hva dere fortsatt betyr for hverandre, og dere viser hverandre hvor høyt dere setter pris på ekteskapet og samlivet. De fleste feirer denne dagen alene eller med nærmeste familie, men du kan også feire den på en storslagen måte.

Vi har laget en oversikt over øvrige bryllupsdager, slik at dere kan finne ut hva de ulike bryllupsdagene heter.

En markering av smaragdbryllupet

Etter 55 år som ektefolk kan dere feire smaragdbryllup. De grønne, glitrende smaragder anses som harde edelstener, men de tåler ikke store påkjenninger eller harde slag. Dette gjelder også for ekteskapet i tiden dere er inne i nå. Med endringer som mer fritid, selvstendige barn og ønske om selvrealisering, vil ekteskapet gjennomgå store påkjenninger.

55 års bryllupsdag heter Smaragdbryllup

Dere må huske å sette pris på hverandre og ta vare på kjærligheten dere imellom. Gå på date, vis kjærtegn ofte og jobb videre med samlivet – og ekteskapet vil bestå. 

I anledning en feiring av bryllupsdagen kan dere lage en unik hjemmeside. En slik bryllupshjemmeside gir muligheter for å dele historier og bilder fra deres liv, eller dele informasjon med gjester om feiringen som planlegges. Det er ikke vanskelig å lage, da dere kan benytte en gratis og svært enkelt nettsidebygger. Dere kan lese mer her for å få ytterligere informasjon om gratis bryllupsnettside.