Jacob

By Jacob

En flott gave til siennabryllup – 74 års bryllupsdag!

Published on

Både for ekteparet og gjestene er en feiring av bryllupsdagene med et selskap utrolig koselig. Det blir faktisk koseligere jo eldre man blir! Og idag feirer man gjerne bryllupsdagene sine hele livet.

Enten dere skal feire eget siennabryllup, eller dere skal i selskap i anledning 74 års bryllupsdag, kan noen tanker angående gaver være lurt å ha i bakhodet.  

Hva skal du gi i bryllupsgave? Det er lurt å tenke på dette før du kjøper noe:

  • Hvor nært forhold har du til paret som feirer? Vet du om de ønsker seg noe spesielt? Hva tror du de ville satt pris på å få? En generell gave eller en kreativ bryllupsgave basert på dagens navn kan være en ide om du ikke kjenner dem veldig godt. 
  • Har du sett en gave som koster mer enn du ønsker å bruke? Hva med et spleiselag? Ved å kjøpe gave sammen med andre kan man få tak i den helt spesielle og perfekte gaven til ekteparet.  

I forbindelse med et selskap kan det være lurt å avklare hva, og om, man ønsker seg noe. Gjennom en hjemmeside kan man både invitere gjester og dele viktig og nyttig informasjon. Dere kan enkelt lage en bryllupsnettside. Lykke til!