Jacob

By Jacob

Noen tips til feiringen 46 års bryllupsdag – lavendelbryllup

Published on

Å feire bryllupsdager er en koselig tradisjon for å feire kjærligheten, og enten det er deres egen eller noen dere holder kjær sin bryllupsdag, er det koselig å gi en gave. Men gaver kan være en utfordring å gi når man har vært gift såpass lenge. Da har man jo det meste man trenger, så hva bør du huske på når du leter etter den perfekte bryllupsgaven?

  • Hvor nært forhold har du til paret som feirer lavendelbryllup? Kjenner du dem godt kan du gjerne gi en svært personlig gave, eller om du er en kreativ person, lage en personlig gave. 
  • Par som feirer 46 års bryllupsdag har som regel alt de trenger, så hvor mye tenker du å bruke på gaven? Har du lyst til å kjøpe en gave som opprinnelig er utenfor ditt budsjett? Hør med andre om dere kan spleise på den dyrere gaven slik at ekteparet får noe helt spesielt. 

For gjestene er det alltid lettere om de som feirer avklarer hvorvidt de ønsker seg gaver og evt hva de ønsker seg. En moderne, lett og praktisk måte å informere gjester på, er ved å bruke en nettside. Man kan enkelt lage en bryllupshjemmeside. Lykke til!