Jacob

By Jacob

Bevar tradisjon og kjærlighet – feire 21 års bryllupsdag

Published on

Jo lengre man er gift, jo mindre feirer man. Rart egentlig, med tanke på at jo lengre man er gift, jo viktigere er det å ta vare på, og huske på å jobbe med, kjærligheten! I anledning tjueen års bryllupsdag er det viktig å tenke over dette. Kjærligheten må fortsatt jobbes med, så behold, eller start, en tradisjon der dere går på date. Bestem hva dere skal gjøre annenhver gang, så man blir litt overrasket. Tilbring noen kvalitetstimer sammen et par ganger i måneden for å pleie forholdet.

Husk å vise litt ekstra omsorg innimellom, vise og fortelle hvor viktig partneren er, holde hender og klemme i offentlighet, tulle og tøyse i hverdagen og vise hverandre respekt og tålmodighet. I fjor feiret dere et jubileum i ekteskapet, og årets feiring er antagelig mye mindre. Men dere kan alltids invitere familie og venner på en middag, eller en aktivitet, i anledning deres 21 års bryllupsdag.

Turkisbryllup – en feiring av familien

21 års bryllupsdag markeres med turkisbryllup. I dag pynter dere med turkise farger og feirer den sterke familien dere har dannet. Hva med en photoshoot sammen for å sette fokus på dere, forholdet dere har og kjærligheten til familieenheten? 

21 års bryllupsdag heter Turkisbryllup

Bildene kan dere dele med venner og familie på bryllupsnettsiden. Del et par historier fra året som har gått eller inviter til en middag. Vil dere invitere til en photoshoot med storfamilien, kan dere jo gjøre dette ved å dele en link til bryllupshjemmesiden der dere legger ut relevant informasjon for photoshooten. Mangler dere en slik hjemmeside, er det enkelt og gratis å lage en bryllupsnettside ved hjelp av en nettsidebygger. 

Vi har laget en oversikt over navnene på de andre bryllupsdagene, og denne finner dere her