Jacob

By Jacob

Hva er 16 års bryllupsdag? Hvordan feire dagen?

Published on

Selv om det tradisjonelt har vært mest vanlig å feire de første 15 årene av ekteskapet, for deretter å feire hvert 5. år, anbefales det å feire hvert år fordi dette retter ekstra oppmerksomhet på kjærligheten. Dere kan bruke bryllupsdagen for å markere litt ekstra hvor viktig dere er for hverandre, og at dere fortsatt ønsker å bevare ekteskapet.

Det å kunne feire 16 års bryllupsdag er veldig koselig. Hva med en piknik i parken, med pledd og favorittmaten? Eller en overnatting i stua med barna deres, med pledd og puter, kakao, og historier og bilder fra bryllupet deres? Kanskje dere trenger tid bare dere to, og velger en overnatting på hotell med en helaften på byen? 

Hvordan dere velger å feire 16 års bryllupsdag er opp til dere. Mulighetene er mange, og det viktigste er å fokusere på å feire jobben dere gjør for å bevare kjærligheten og ekteskapet. Sammen gjør dere de små og store ting i hverdagen for å vise hverandre hvor viktige dere er for hverandre. Dere viser kjærtegn daglig, har respekt for hverandre og tilbringer tid både sammen og hver for dere. I felleskap har dere funnet gode løsninger for hverdagens kjas og mas, og dere viser interesser for hverandres meninger og ønsker.

Månebryllup og voksbryllup – universets flamme

16 års bryllupsdag kalles både voksbryllup og månebryllup. For å lage stearinlys, og bevare flammen når de brenner, trenger man voks. Den smelter og sørger for en sterk flamme. Månen er en vedvarende del av solsystemet vårt, og svært viktig for jordens funksjoner. Kjærlighetsflammen dere holder vedlike er svært viktig for deres ekteskap og hvordan hverdagen fungerer. Så fyll på med kjærtegn, respekt og omsorg (voks) for å holde flammen levende (kjærlighet)! Ønsker dere å vite navnene på de andre bryllupsdagene, har vi laget en oversikt som dere finner her.

16 års bryllupsdag heter Månebryllup

På bryllupsnettsiden deres kan dere oppdatere med en ny bryllupsselfie og historier fra året som har gått. Kanskje vil dere invitere til en middag for noen som har hjulpet dere i året som er forbi? Bruk bryllupshjemmesiden til å gjøre dette, og del informasjonen med gjestene gjennom siden.

Det er enkelt, og i utgangspunktet gratis, å opprette en bryllupshjemmeside, og det er aldri for sent. Bruk en nettsidebygger og lag en unik side som symboliserer dere, og så dere har en moderne metode for å invitere til fest og dele informasjon. Her finner dere mer informasjon om hvordan dere bygger en bryllupsnettside.