Jacob

By Jacob

Ting å tenke på ved feiring av 59 års bryllupsdag!

Published on

Feiringen av bryllupsdager er koselig både for ektefeller og gjester, og nå for tiden er det flere og flere som velger å feire bryllupsdagene med selskap hvert år. Det er faktisk mer og mer koselig å feire med gjester etterhvert som man blir eldre!

Enten dere skal feire eget akavamarinbryllup, eller dere er invitert i femtini års bryllupsdag, vil man få en super dag med feiring av kjærligheten.   

Er du usikker på hva du skal gi i bryllupsgave? Dette bør du tenke på før du kjøper gave:

  • Hvor nært er forholdet ditt til ekteparet som feirer 59 års bryllupsdag? Kjenner du dem godt kan du velge å gi en personlig og spesiell gave. Tenker du at dere ikke har et særlig nært forhold, bør du kanskje velge noe mer generelt, gjerne basert på bryllupsdagens navn – akvamarin.  
  • Har du funnet en gave som koster litt for mye? Hør med andre om dere kan spleise! På den måten vil dere kunne gi en dyrere gave enn ellers. Mange setter pris på muligheten til å spleise, da et par som har vært gift i 59 år som regel har det de trenger, og det kan være vanskelig å kjøpe en gave alene. 

Inviterer du til feiringen av akvamarinbryllup? Vurder å gi gjestene noen føringer for hva som gjelder angående gaver og ønsker. En moderne og unik metode for å gi gjestene informasjon er gjennom en hjemmeside. Den kan enkelt lages og man kan både invitere og komme med info om eventuelle ønsker. Lykke til!