Jacob

By Jacob

Noen tanker og ideer til feiringen av 1 års bryllupsdag

Updated on

I fjor feiret dere et stort, eller kanskje et mer intimt, bryllup og nå har dere nådd ekteskapets første milepæl – ett års bryllupsdag. Akkurat som man anbefaler å daglig vise partneren kjærlighet, anbefales det å feire bryllupsdagen årlig. Dette er dager da dere fokuserer litt ekstra på hverandre – alt fra de små ting som en bukett med blomster til et måltid ute på restaurant med venner og familie.

Hvor stort dere vil feire kommer helt an på typen person dere er. Det viktigste er at ikke en av dere overkjører den andre, så vær sikre på at det blir en positiv opplevelse for dere begge!

Hva med å mikse opp feiringene i årene som kommer? Av og til feire stort og andre ganger feire intimt? Lag uansett en tradisjon for å feire hver eneste bryllupsdag i livet dere har sammen!

Ved 1 års bryllupsdag har man som regel bryllupet og alt man opplevde friskt i minnet. Hva med å dele denne dagen med forloverne deres, som jo var deres viktigste vitner på dagen for ett år siden? Inviter dem til en middag og husk tilbake på dagen ifjor!

Papirbryllup – starten på ekteskapet har begynt

De ulike bryllupsdagene har ulike navn, og 1 års bryllupsdag kalles papirbryllup. Papir er lett å rive i stykker alene, men samlet kan mange ark med papir være utrolig sterkt. Det er vanlig å gi en gave basert på navnet til bryllupsdagen. Hva med å lage en utbrettbar boks med bilder, eller en bukett med papirblomster? En gave trenger ikke koste stort. Man setter ofte mye mer pris på gaver det er brukt energi på.

1 års bryllupsdag heter Papirbryllup

Ta gjerne en selfie sammen til en “bryllupsdagbok” hvor dere kan samle bilder fra hver bryllupsdag gjennom ekteskapet, og nyt kjærligheten.

Dersom dere har en bryllupsnettside fra før, oppdater denne med historier og bilder fra året som har gått. Eller opprett en hjemmeside der dere kan dele informasjon med andre. En slik side kan enkelt lages ved å bruke en nettsidebygger. Den er også gratis å lage.

Ønsker dere å lage en hjemmeside hvor dere kan dele informasjon eller invitere til selskaper? Les mer om hvordan dere lager en egen bryllupsnettside her!

Og for å være i forkant til senere års bryllupsdager har vi laget en liste over bryllupsdagene og deres navn her.