Jacob

By Jacob

Hvorfor er det viktig å feire 2 års bryllupsdag?

Updated on

Som et ektepar i startfasen av et livslangt samliv, er det viktig å sette av tid til hverandre og bygge videre på kjærligheten. Hverdagen kan legge hindringer på veien, og dere må jobbe sammen gjennom opp- og nedturene dere møter. I anledning to års bryllupsdag er det viktig å tenke tilbake på hvorfor dere valgte hverandre og huske å vise hverandre oppmerksomhet, respekt, ydmykhet og kjærlighet.

Vis kjærlighet daglig! Ikke bare gjennom de store ting, men små ting som å holde hender, sitte i armkroken, ta ut søpla eller vaske huset, lage en kopp kakao med krem, le og tulle sammen. 

Det er viktig å feire kjærligheten og lage tradisjoner, og feiringen av 2 års bryllupsdag er intet unntak. Hva trenger dere som par? Kanskje har dere behov for en helg borte fra hverdagsmas, eller bare en tur i skogen. Hva med å spise samme måltid som for to år siden, og danse i stua til musikken som ble spilt i bryllupet? Uansett hva dere velger, husk å fortelle hverandre hva dere betyr og bestem dere for å feire bryllupsdagen hvert år!

Bomullsbryllup – vær myke og gode med hverandre

2 års bryllupsdag har fått navnet bomullsbryllup. Ta med bomullens myke renhet inn i ekteskapet og tenk over hva dere sier til hverandre. Gi hverandre positiv energi ved å vise kjærtegn, og ofte fortelle hverandre hvor mye dere betyr. 

Ta en selfie og lag en minnebok hvor dere kan samle bryllupsdagsbilder, eller oppdater bryllupsnettsiden deres med nytt bilde fra året som har gått. Laget dere ikke en hjemmeside til bryllupet, er det aldri for sent å fikse det. Ved hjelp av en hjemmesidebygger kan dere enkelt lage en flott nettside der dere kan dele informasjon, bilder og historier, eller bare ha minner for dere selv. Det er så enkelt at nybegynnere også klarer det, og i utgangspunktet kan dere lage en slik side helt gratis. 

Hvordan dere lager en egen bryllupshjemmeside kan dere lese mer om her!
Lurer du på navnene på bryllupsdagene som kommer, har vi laget en oversikt du kan se på her. Kanskje kan dere sende noen venner en unik gave på deres bryllupsdag?